Gyógyulás Chlorella fogyasztássalA Chlorella szervezetünk számára tökéletes táplálék, melyben a teljesértékű fehérjék mellett valamennyi B-vitamin, C- és E-vitamin, valamint a legfontosabb ásványi anyagok (vas, cink) is megtalálhatók, ráadásul olyan ideális arányban, mint az étrendkiegészítőkben.

Paul Pitchford a Healing With Whole Foods című könyvben azt írja, hogy “A chlorellában jóval több a zsírsavak aránya, mint a Kékzöld vagy a spirulina algában. Ezek a zsírsavak mintegy 20%-ban olyan omega-3 és alfalinolsavak, melyek értisztító hatással rendelkeznek és éppen ezek teszik a Chlorellat annyira hatékonnyá a szív- és érrendszeri betegségek, valamint a magas koleszterinszint ellen.”

A Chlorella megszabadít a mérgektől

A Chlorella képes a szervezet méregtelenítésére is. Fogyasztásával eltávolíthatjuk mindazt a káros anyagot, mely nap mint nap bejut szervezetünkbe az élelmiszerek, a víz, a levegő útján. Ezek a nehézfémek, klórozott szénhidrogének, növényvédő szerek és az élelmiszeriparban használt vegyi anyagok (mikrobiológiai szennyezések, adalékok) folyamatos veszélyt jelentenek egészségünkre.

A Chlorella megköti a nehézfémeket és gondoskodik a szervezetből való eltávolításukról. Tisztító hatását a bélben, a vérben és a zsírszövetekben is kifejti. Rendkívüli méregtelenítő hatása magas klorofill és pigment koncentrációjának tulajdonítható, de szerepet játszik benne erős, cellulózt tartalmazó sejtfala is.

B-vitamin tartalma szintén figyelemreméltó. Ennek révén segíti elő az aminosavak felszívódását a belekben, majd szállításukat a szervezet különböző pontjaira.

Amellett, hogy immunerősítő, fokozza a bélműködést, támogatja a bélflóra egészséges egyensúlyát, elősegíti a sebgyógyulást és a májműködést, a Chlorella a növekedési faktornak (Chlorella Growth Factor) köszönhetően a rosszindulatú daganatok fejlődését is képes megakadályozni.

A Chlorella a szervezet egészséges pH-értékét magas lúgtartalmával segít megőrizni vagy egyensúlyba hozni. Fogyasztásával ellenállóbbak leszünk a stresszel szemben, a Chlorella antidepresszánsként is alkalmazható.

A Chlorella elindít a gyógyulás útján

A Chlorella fehérje sűrűsége kétszerese a spenóténak, 38-szor nagyobb, mint a szójababé és 55-ször több mint a rizsé. Megtalálható benne a 9 esszenciális aminosav, melyet szervezetünknek csak a táplálkozás során biztosíthatunk. A Chlorella aminosavai azonnal felszívódnak a szervezetben.

A vizsgálatok szerint az alga eredményesen alkalmazható a cukorbetegséggel és a vérkeringéssel is összefüggő metabolikus szindrómák javításában, mint a magas vérnyomás, koleszterin- és vércukorszint, valamint az elhízás.

A kísérletek során a chlorella magas vérnyomásban szenvedőknél a vérnyomást 50%-kal csökkentette, de csökkent a testzsír, a vércukor és a koleszterin szintje is.

“Minden jel arra utal, hogy a chlorella aktiválja az inzulin normál felhasználásért felelős géneket.” - fogalmazott a Virginia Commonwealth Egyetem kutatója, Randall Merchant. “Ez a vizsgálat arra is fényt derített, hogy a chlorella elméletben javíthatja a metabolikus szindrómákat. Nincs ebben semmi természetfeletti, a chlorella fogyasztása éppen olyan megelőzésnek számít, mint az egészséges táplálkozás vagy a rendszeres testmozgás.”

Több tanulmány szerint a chlorella elősegíti a hasznos baktériumok termelődését, pozitívan hat az emésztésre, megköti a bélrendszerben a káros anyagokat és alkalmas a fibromyalgia, az IBS és a fekélyes colitis kezelésére.Azt követően, hogy nyilvánosságra került a chlorella immunerősítő hatása, mely létfontosságú az agytumorban szenvedők másodlagos fertőződésének megelőzéséhez, több brit orvos döntött úgy, hogy alkalmazni fogja a rák elleni terápia kiegészítéséhez.

A chlorella a természet egyik leggazdagabb jód forrása. Emellett rosttartalma is magas, mely a bélrendszerben felhalmozódott méreganyagok megkötését segíti elő, elsősorban a nehézfémekét, melyek aztán természetes módon kiürülnek a szervezetből. A benne található klorofill tisztántartja a beleket, támogatja a sejtlégzést, javítja az anyagcserét és elősegíti a növekedést.

Rendelje meg most a csodálatos Chlorella alga kapszulát, és lépjen Ön is a gyógyulás útjára, miközben megszabadul minden káros méreganyagtól!

Vissza az előző oldalra Oldal tetejére
Telefonos Rendelés: 70 / 7733 170
Minden jog fenntartva
© 2010
Kérem értesítsenek, ha vannak akciók