Méregtelenítés ChlorellávalA chlorella egészségre kifejtett hatásait méregtelenítéshez is használják, különösen a nehézfémek ellen. A chlorellaban a klorofill egyedülálló méregtelenítő hatással rendelkezik, ettől válik egy természetes méregtelenítő táplálék kiegészítővé. A chlorella nagy mennyiségben is biztonsággal fogyasztható és mivel tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal, ezért ideális méregtelenítő táplálék bármilyen tisztító- vagy fogyókúrához. Mivel hasznos baktériumokat tartalmaz, így megőrzi az emésztőrendszer egészségét és egyensúlyát a méregtelenítés során.

A klorofill a méregtelenítés kulcsfigurája

A klorofill az egyik legfontosabb összetevője a chlorellanak, ami hatékonnyá teszi a nehézfémekkel szemben, elsősorban a higany szervezetből való eltávolítására. A higany az amalgam fogtömésekből vagy a szennyezett vizekből kikerülő halak elfogyasztásával juthat a szervezetünkbe és számtalan egészségi problémát idézhet elő a fejfájástól és a fáradtságérzettől kezdve egészen a komoly betegségekig.

Más nehézfémek is okozhatnak egészségi problémákat, napjainkban gyakran fordul elő arzén-, kadmium- és ólomszennyezés. A chlorellat használhatjuk ezeknek a méreganyagoknak a szervezetből való eltávolításához is, s még hatékonyabb, ha a másik mikroalgával, a spirulinával együtt fogyasztjuk.

A chlorellaban és a spirulinában található klorofill elősegíti, hogy a nehézfémek a sejtekből a véráramba jussanak és innen a szervezet hagyományos módon kiválassza őket. A méreganyagok eltávolítására való képesség az egyik legizgalmasabb tulajdonság, amit a mai napig kutatnak.

A méregtelenítés halaszthatatlanA méregtelenítés elengedhetetlen az egészséghez. Ha a toxinok bejutnak a májba, az agyba vagy más szövetekbe és szervekbe, gyorsabban öregszünk, kevésbé leszünk egészségesek és a vitalitásunk is csökken. Ha a méreganyagoktól az olyan erőteljes méregtelenítők segítségével megszabadulunk, mint a chlorella, hosszabb ideig élhetünk, mivel a toxinok potenciális forrásai a káros szabadgyököknek, melyek öregítenek és betegségeket okoznak. A chlorella kifejezetten hatásosnak mutatkozik a mérgező fémek kiválasztásában, mint a kadmium és az urán.

A tiszta véráram az oxigént szállító, nagy mennyiségű vörösvérsejttel, szükséges a természetes védekezési rendszer megfelelő működéséhez. A chlorella tisztító hatása a bélben és kiválasztó rendszer egyéb részein, valamint májvédő hatása segít tisztán tartani a vért. A tiszta vér biztosítja, hogy a metabolikus salakanyagok kikerüljenek a szövetekből.

A chlorella a nevét a benne nagy mennyiségben megtalálható klorofillról kapta. A chlorella több klorofillt tartalmaz grammonként, mint bármely más növény.

A klorofill az egyik legnagyszerűbb tápanyag a belek és a kiválasztórendszer egyéb részeinek - mint a máj és a vér - megtisztításához.

Ha Ön elkötelezetten edzi testét, tapasztalni fogja a chlorella értékes hatását az erőnlét támogatásában. Amikor a szervezet stressznek van kitéve, a mérgek és a szabadgyökök felszabadulnak a szövetekben. A chlorellaban lévő klorofill segít kiválasztani ezeket a salakanyagokat és megtisztítja a májat, a veséket és a vért. Ha a máj és a vesék jól funkcionálnak, a szervezetben minden más is jobban tud működni.

Rendelje meg most a bio Chlorella alga tablettát, és szabaduljon meg minden káros méreganyagtól, melyek komolyan veszélyeztetik az egészségét!

Vissza az előző oldalra Oldal tetejére
Telefonos Rendelés: 70 / 7733 170
Minden jog fenntartva
© 2010
Kérem értesítsenek, ha vannak akciók