A Chlorella Növekedési Faktor

Chlorella alga

A Chlorella tápanyagok széles tárháza, érétkes vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat tartalmaz.
A Chlorella alga legnagyobb értékének a Chlorella Növekedési Faktor (a továbbiakban csak CGF) tekinthető. A CGF nagyrészt nukleinsav száramzék, egy nukleotid-peptid-komplex molekula, a Chlorella vizes kivonatából származik. Kutatók szerint a Chlorella az élénk fotoszintézis során termelődik.

A CGF stimulálja az immunrendszer működését. Szerepe van a növekedésben és a fejlődésben. Fejleszti a DNS és RNS funkciókat.

A CGF hatására a sejtek extra idő alatt, átlagosan 20 óránként újratermelődnek. Mindez azt jelenti, hogy további 4 sejt keletkezik.

A Chlorella sejtmagjában található CGF, segíti a szervezet regenerálódását, biztosítja azokat a tápanyagokat, amelyekkel a sejtek képesek lesznek az öngyógyításra. Egyszerűen megofgalmazva: A CGF felel az „üzemanyag utánótlásért”.

Káros mellékhatásokat nem tapasztaltak, ellenben megfigyelték, hogy  felnőttek esetén a Chlorella alga további jótékony hatásokkal jelentkezik: fejleszti a RNS/DNS funkciókat. Ez az, ami sejtszinten felelős a fehérjék, az enzimek és az energia termeléséért, úgy, hogy stimulálja a szövetregenerálódást is, és megvédi a sejtet több toxikus anyagtól.Káros mellékhatásokat nem tapasztaltak, ellenben megfigyelték, hogy  felnőttek esetén a Chlorella alga további jótékony hatásokkal jelentkezik: fejleszti a RNS/DNS funkciókat. Ez az, ami sejtszinten felelős a fehérjék, az enzimek és az energia termeléséért, úgy, hogy stimulálja a szövetregenerálódást is, és megvédi a sejtet több toxikus anyagtól.

Dr. Benjamin Frank, a „The No-Aging Diet”  című könyv szerzője, kijelentette, hogy a Chlorella fogyasztása, a CGF miatt, kifejezetten ajánlott diétaszerűen, idős korban. Az RNS és a DNS termelődése idős korra a szervezetben lelassul. A Chlorella algával lehetőség van a nukleinsavak pótlására, és így az öregedés ütemének a lassítására is.

Ahogy örgeszünk, a sejtjeink növekedése értelemszerűen lassul. Mindez annak is köszönhető, hogy a sejtek fala kevésbé funkcionál.

Mivel a sejtfalon keresztül történik a tápanyagfelvétel szabályozása és a szennyezőanyagok kiürítése, hogyha ez a funkció nem működik megfelelően, akkor kevesebb tápanyag jut a sejten belülre, továbbá a szennyezőanyagok nagyobb része nem fog távozni a sejtből...

...Hogyha olyan táplálékokat fogyasztunk, amelyek gazdagok nukleinsavakban, akkor biztosítjuk a sejtek falainak megfelelő működési folyamatait is!


Vissza az előző oldalra Oldal tetejére
Telefonos Rendelés: 70 / 7733 170

Minden jog fenntartva
© 2010